Chris Martin, sjokoladesaus og alt som er bra

I tillegg til denne eksamensangsten, så kommer jo også sommerkropp-angsten snikende på denne tiden hvert år. Og hva går egentlig mindre hånd i hånd enn eksamen og trening? 

via GIPHY

Jeg startet med trening igjen nå på mandag, etter en pause på sånn 3 måneder. "Du trenger hvile," sa en stemme i hodet mitt, "nå har du jobbet hardt, du fortjener å slappe av litt." Man lytter til denne stemmen. Denne stemmen er snill. Det er stemmen til Chris Martin dekket i sjokoladesaus og alt som er godt. 

Den andre stemmen, den er ganske irriterende. Som en skikkelig irriterende trønder. "Du MÅ træne, sjø! Ellersh blir du FÆIT!" Den skriker fortsatt, mens Chris Martin, sjokoladesausen og alt som er godt drukner den med sitt deilige, søte vesen. Men noen ganger bør man bare høre på trønderen. Den tar ikke alltid feil, den har bare rett på en irriterende måte. 

Så fra nå av er Chris Martin og sjokoladesaus og alt som er godt reservert til sengen (det hørtes feil ut, men du skjønner hva jeg mener), og trønderen i meg får bestemme (hørtes også feil ut, men igjen... du skjønner). See you on the other side!

via GIPHY

^ Kirsten Dunst viser oss hvordan man skal si HADEBRA til Chris Martin, sjokoladesaus og alt som er godt. Hun er god på det.

Én kommentar

21.04.2016 kl.15:53

Haha, kjente meg igjen ja! Skrev et lignende innlegg tidligere idag selv😊

Skriv en ny kommentar

ibenhelene

ibenhelene

21, Bergen

Jeg har gitt opp godteri og alkohol, så trengte noe å gjøre på

Kategorier

Arkiv

hits