Prokrastinasjonsfilosofi

Nå skal jeg starte på nytt! Jeg har ikke rørt denne bloggen på over ett år, og hvorfor jeg rører den nå er ikke godt å si, men nå sitter jeg her. Og da var det like greit å bare begynne å skrive.

Du skjønner det at jeg gjør alt jeg kan for å ikke begynne å lese til eksamen. Enten det er å lage meg kaffe og glo ut vinduet i ti minutter, for så å ta meg en trall til Kylie Minogue (hun er totalt undervudert) og deretter sitte meg på do og spille Quizkampen (jeg heter ibzzz, spill mot meg) til krampen tar meg, eller bare rett og slett filosofere og revurdere valgene jeg har tatt i livet. 

Ikke det at de valgene har vært noe spesielt interessante for noen andre enn meg selv, og kanskje mamma som skal syntes alt jeg gjør er interessant. Men tanken bare slo meg: hva gjør jeg på egentlig? Jeg studerer til å bli lektor, noe som kommer til å ta fire år til. FIRE år. Tenk på hvor mye jeg går glipp av på de fire neste årene. Jada, jada, jeg er glad for at jeg er priviligert nok til å få en utdanning, selvfølgelig. Men hadde det gjort så vondt å utsette det et par år, og dra litt rundt i verden? Visste du at jeg har lyst til å bli skuespiller? Nei, ikke jeg heller. Men det hadde vært dritgøy.

Så nå sitter jeg her og tenker over alle yrkene som er mye mer spennende enn den retningen jeg har valgt. Og hvorfor jeg ikke har vært litt mer vågal, reist litt mer. Vel, reist litt mer kunne jeg ha gjort, jeg har bare et usunt forhold til shopping. Og for de som ikke vet det: shopping sluker pengene dine. Ikke gjør det.

Nei, jeg vet ikke jeg, men noen ganger føler jeg at jeg har valgt en helt feil retning i livet. Til og med håret mitt er rastløst. Men så kan ikke alle bli superstjerner heller, da...

 

Eller så er det bare er eksamensnervene som snakker... Uansett: hjelp

2 kommentarer

Serene

20.04.2016 kl.15:50

Haha, jeg digger deg allerede!

ibenhelene

20.04.2016 kl.16:50

Serene: Haha, det er godt å høre at noen gjør det!

Skriv en ny kommentar

ibenhelene

ibenhelene

21, Bergen

Jeg har gitt opp godteri og alkohol, så trengte noe å gjøre på

Kategorier

Arkiv

hits